ΣΟΥΠΕΡ ΕΡΜΠΕ

Ο Πιέρ Χιουγκ Ερμπέ ακολούθησε το δρόμο που έδειξε νωρίτερα ο Νταβίντ Γκοφάν και με απίθανη εμφάνιση άφησε εκτός τουρνουά το νο.2 του ταμπλό Ντομινίκ Τιμ, διευρύοντας τις εκπλήξεις στο κάτω μέρος του ταμπλό στο 44η έκδοση του ΑΒΝ AMRO World Tennis Tournament στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας.

Ο ταλαντούχος Ερμπέ, γνωστός περισσότερο για τα κατορθώματα του στους αγώνες διπλού με συμπαίκτη το Νικολά Μαού, συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις, συνεχίζοντας τις ψηλές πτήσεις στο πρώτο 500αρι της σαιζόν. Ο Γάλλος, προερχόμενος από τα προκριματικά, φρόντισε να αποσυντονίσει πλήρως τον ρυθμό του Τιμ, “κτίζοντας” πάνω στο γνωστο “σερβίς βολέ” παιγνίδι του, κλείνοντας το ματς στα δύο σετ (6-4,7-6).

Παρά το γεγονός ότι απώλεσε 3 ματς ποιντς στο σερβίς του Αυστριακού, κατόρθωσε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του στο τάι μπρεικ, πριν μπει σε περιπέτειες, καθώς ενδεχόμενη επικράτηση του Τιμ στο δεύτερο σετ, θα μείωνε στο ελάχιστο τις πιθανότητες του σε ένα παιγνίδι μεγαύτερης διάρκειας. Αυτή ήταν η πρώτη τους αναμέτρηση, με τον Ερμπέ, να εισέρχεται και πάλι στο Τοπ 100,ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αυριανού ημιτελικού απέναντι στον Νταβίντ Γκοφάν.

 

Leave a reply