ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΓΚΒΙΣΤ ΚΑΙ ΡΟΣΕΤ!

Ο Τζο-Βιλφρίντ συνέχισε έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο  και δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα κατακτώντας το Marseille Open, ισοφαρίζοντας σε κατακτήσεις τους Τόμας Έγκβιστ και Μαρκ Ροσέτ.

Ο Τσόγκα έβαλε τις βάσεις από το νωρίς με το γρήγορο μπρέικ με το ξεκίνημα του αγώνα και διατήρησε το ρυθμό του μέχρι το τέλος, εκμεταλλευόμενος το ολέθριο λάθος του Πούιγ με ένα volley στα μέσα του δεύτερου σετ, για να πάρει άλλη μια επαγγελματική νίκη και συνάμα τον 14ο τίτλο καριέρας.

Το νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης παρουσίασε για άλλη μια φορά το συνηθισμένο παιγνίδι του με τα πιεστικά σερβίς αλλά και τα εκκωφαντικά του φορχαντ, τα οποία για άλλη μια φορά έκαναν τη διαφορά, καθώς ήταν καθαρή η υπεροχή του όταν έβρισκε την ευκαιρία να κλειδώσει τον αντίπαλο του σε αυτή τη λογική.

Ο Πούιγ είχε βέβαια δύο μαγικές στιγμές με τον twinner winner αλλά και ένα απίθανο ντροπ με ανστίστροφα φάλτσα.

Ο Τσόνγκα για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε πλήρως στα τελικά στάδια του αγώνα κλείνοντας την αναμέτρηση με απανωτούς άσσους, σε ένα ματς όπου ο αντίπαλος του δεν έφτασε ποτέ σε ευκαιρία για μπρέικ, κερδίζοντας 6(!) μόλις πόντους στο σερβίς του!

O Τσόγκα αναμένεται να ανέβει στο νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης και ο Πούιγ να ισοφαρίσει το career high στο νο.15.