ΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ! ΠΑΜΕ ΜΑΡΚΟ-ΜΕΛΙΟ!!

Με τη διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων στο μονό αρχίζουν σήμερα οι κρίσιμοι αγώνες παραμονής της χώρας μας με την Τυνησία, στη δεύτερη κατηγορία της Ευρωαφρικανικής Ζώνης.

Η Ομάδα μας ενισχυμένη με το Μάρκο Παγδατή φιλοδοξεί να συνδυάσει τη μεγάλη εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του 31χρονου Πρωταθλητή μας με τα νιάτα το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των νεαρών διεθνών μας (Πέτρος Χρυσοχός, Μενέλαος Ευσταθίου, Λευτέρης Νέος), με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση των τριών βαθμών που θα μας δώσουν και τη νίκη.

Πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο Μενέλαος Ευσταθίου (12.οο Cytavision) απέναντι στο μεγάλο αστέρι των Τυνήσιων, Μάλεκ Τζαζίρι, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενος από μεγάλες εμφανίσεις στα κορυφαία τουρνουά της ATP.

O “Μέλιος” είναι ένα αθλητής που έδειξε ότι μπορεί να τα βάλει με επαγγελματίες παίκτες και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στις αναμετρήσεις με την Τουρκία. Σίγουρα ο αθλητής μας θα είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο με την στήριξη του κόσμου αλλά και τη σωστή στρατηγική θα τα δώσει όλα με στόχο τον αιφνιδιασμό.

Ακολούθως ο Μάρκος Παγδατής θα είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Μοέζ Εσιαργκουί. Ο πρωταθλητής μας, επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 2,5 μήνες, λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο και αντιμετωπίζει ένα παίκτη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά στην καλύτερη θέση της καριέρας του (νο.797). Πρόκειται για ένα παίκτη που αγωνίζεται σε πρωταθλήματα της κατηγορίας Futures, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν και κατόχου τεσσάρων ATP τίτλων.

Εμείς με τη σειρά μας καλούμε τους φίλους του τένις να αγκαλιάσουν την Εθνική και να γεμίσουν το Εθνικό μας στάδιο με στόχο τη νίκη και την πρόκριση.

Leave a reply