ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΛΑΜΠΟΥΝ!!-VID

Μετά τον απόλυτα εφηβικό τελικό στο Charleston ανάμεσα σε Ντάρια Κασάτκινα και Γελένα Οσταπένκο, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ακόμα μια απόλυτα νεανική ¨κόντρα¨ στο τουρνουά της κατηγορίας International που διεξάγεται στην πόλη Biel της Ελβετίας.

Η 17χρονη  Μαρκέτα Βοντρουσόβα (Νo.233) παρουσιάζοντας εντυπωσιακή εξέλιξη, κατόρθωσε να αντεπεξέλθει όλων των δυσκολιών καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο καριέρας, από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν. H νέα γενιά του τσέχικου τένις είναι ήδη εδώ με την αριστερόχειρα να παρουσιάζει πολλές ομοιότητες στο παιχνίδι της με αυτό της Πέτρα Κβίτοβα!

Αντίπαλος η σαφέστατα πιο έμπειρη, αλλά μόλις 21 χρονών, Ανέτ Κόνταβεϊτ (φώτο) (Νο.99) θα είναι αρκετά ψηλό εμπόδιο καθώς η Εσθονή έχει το κίνητρο της πρώτης συμμετοχής σε τελικό επιπέδου WTA, και καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας χρειάστηκε να ανεβάσει αισθητά την απόδοση της για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, με δυσκολότερο το χθεσινό απέναντι στην Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς.

Ο τελικός του διπλού περιλαμβάνει Ελβετικό ενδιαφέρον καθώς οι Τιμέα Μπατσίνζσκι και Μαρτίνα Χίνγκις αντιμετωπίζουν τις ποιοτικές Σου Γουέι Σιέ και Μόνικα Νικουλέσκου, με τις τελευταίες να έχουν το προβάδισμα.


Leave a reply