ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ- VIDEOS

Οι πολύ αμφίρροπες ημιτελικές αναμετρήσεις ανεβάζουν το θερμόμετρο στο Μαρακές με τέσσερις ισοδύναμους αντισφαιριστές να διεκδικούν μια θέση στον αυριανό τελικό.

Μπενουά Περ και Φίλιπ Κολσράιμπερ θα δώσουν την δεύτερη χρονικά μάχη με τους δύο παίκτες να εμφανίζονται ισοδύναμοι, μετά και την πολύ καλή τους παρουσία καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο ικανότατος αλλά ιδιόρρυθμος Γάλλος θα αντιπαραβάλει τη δύναμη απέναντι στην εμπειρία και σταθερότητα του ποιοτικού Γερμανού. Η ισορροπία των μεταξύ τους αναμετρήσεων (3-3 και 1-1 στο χώμα), κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα, με τον Περ να δείχνει ότι ίσως και λόγω ηλικίας να έχει ένα οριακό προβάδισμα, νοουμένου ότι θα διατηρήσει τη ψυχραιμία του σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο πάντα επικίνδυνος Γίρι Βέσελι (φώτο) θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς σε ένα remake του περσινού ημιτελικού, εκεί όπου ο Τσόριτς είχε πάρει τη νίκη στα 2 σετ. Η γενικότερη εικόνα και των δύο παικτών είναι ότι ο Βέσελι θα έχει σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη του νίκη απέναντι στον nextgen Κροάτη.

 

Σήμερα διεξάγεται και ο τελικός στα διπλά με τους Μαρσέλ Γκρανογιέρ και Μαρκ Λόπεζ να αντιμετωπίζουν το ικανότατο δίδυμο των Ντομινίκ Ιγκλότ και Μάτε Πάβιτς και έχουν το προβάδισμα για να σηκώσουν τoν 5ο τίτλο στην πολύχρονη συνεργασία τους, στην 15η κοινή παρουσία τους σε τελικό της ATP.

 

Leave a reply