ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 36ο!!-VIDEOS

Ο Βασιλιάς ήταν κύριος στο ραντεβού του! Παρά το γεγονός ότι βρήκε απέναντι του τον αξιόμαχο Στιβ Τζόνσον,  έμαθε από τα παθήματα στο Ντουμπάι και έκλεισε το μεγάλο ραντεβού με τον Ραφαέλ Ναδάλ στην 36η συνάντηση τους, αλλά 1η σε φάση τετάρτου γύρου!! Ο κάτοχος 18 τίτλων Γκραν Σλαμ  παρουσίασε για άλλη μια φορά την απόλυτα επιθετική προσέγγιση, ωστόσο είχε απέναντι του ένα εμπνευσμένο αντίπαλο που καταλάβαινε άψογα τις γεωμετρίες στο κορτ και παρουσίασε ένα εξίσου ευφυές πλάνο, το οποίο ομολογουμένως δεν μπόρεσε να εύκολα να ξεκλιδώσει ο Ελβετός μαέστρος, κατακτώντας και τα δύο τάι μπρεικ που του έδωσαν τη νίκη .

Ο Ραφαέλ Ναδάλ χωρίς να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορτ, διαχειρίστηκε άψογα τα προβλήματα που ¨έθεσε¨ ο έταιρος αριστερόχειρας Φερνάντο Βερντάσκο και ήταν ο πρώτος χρονικά που τοποθέτησε το όνομά του στο επιθυμητό σημείο του ταμπλό.

Με κομμένη την ανάσα τα εκατομύρια των φανατικών υποστηρικτών τους θα παρακολουθήσουν άλλη μια σπουδαία παράσταση στον απόηχο του εκπληκτικού τελικού που πρόσφεραν πριν από 47 μέρες στα γήπεδα της Μελβούρνης. Αυτή τη στιγμή κυριαρχεί η οριακή αίσθηση ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι σε θέση να ανεβάσει την απόδοση του και να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο τελικό, ωστόσο η τακτική θα έχει για άλλη μια φορά τον τελικό λόγο και ίσως σε αυτό τον τομέα ο Φέντερερ θα προσπαθήσει να ¨πνίξει¨ τα δολοφονικά περάσματα του Ισπανού από το ad court.

 

 


Leave a reply