Ο…ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ-VIDEOS

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο Μαϊάμι, με τους δύο προημιτελικούς τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες στο πάνω μέρος του ταμπλό να υπόσχονται θέαμα.

Και πώς να μην είναι έτσι τα πράγματα όταν στον πρώτο προημιτελικό θα αναμετρηθεί το νο.1 του κόσμου Αντζελίκ Κέρμπερ με την αγέραστη Βίνας Γουίλιαμς, ενώ στον δεύτερο (και χρονικά πρώτο) η Σιμόνα Χάλεπ, θα αντιπαραβάλει την σταθερότητα απέναντι στη δύναμη της Τζοάνα Κόντα.

Η ¨Αντζι¨ βρίσκεται δικαίως στα ψηλότερα σκαλοπάτια τα τελευταία χρόνια, μέσα από μια καριέρα που κτίστικε μέσα από σκληρή δουλεία και που άρχισε να αποδίδει μετά τον πρώτο της ημιτελικό στο Αμερικανικό Όπεν το 2011.

Αυτή τη εβδομάδα η Κέρμπερ άρχισε να θυμίζει την σαρωτική παίκτρια του 2016, ωστόσο θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ακούραστη Βίνας Γουίλιαμς η οποία θα προσπαθήσει να επιβάλει το ¨νόμο¨της με το τεράστιο παιγνίδι της από τη βασική γραμμή.  Η 36χρονη δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι σε θέση να πάρει εκδίκηση από τον περσινό χαμένο ημιτελικό στο Γουίμπελντον.

Στον δεύτερο προημιτελικό η Σιμόνα Χάλεπ θα έχει το οριακό πλεονέκτημα απέναντι στην Τζοάνα Κόντα, καθώς και αυτή με τη σειρά της άρχισε να ανεβάζει στροφές και δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η αντίδραση της όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Σαμ Στόσουρ, είναι καθαρή ένδειξη ότι μαζί με το παιγνίδι, η Ρουμάνα ¨κουβαλά¨ στις αποσκευές της και την χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έκανε τα αυτονόητα απέναντι στον Νικολά Μαού καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρισκόταν εκτός τουρνουά. Μπήκε από την αρχή συγκεντρωμένος και χωρίς ίχνος υποτίμησης κέρδισε στα σημεία τον ικανότατο 35χρονο τρικολόρ. Η σημερινή αποστολή θα είναι σαφώς δυσκολότερη καθώς ο Τζακ Σοκ, εδραιώνει το πελώριο forehand του ανάμεσα στα καλύτερα στο τουρ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν θα καταφέρει να κρατήσει τον Ισπανό στο deuce, με το φονικό διαγώνιο κτύπημά του.

Στον δεύτερο προημιτελικό ο τρελο-Φάμπιο απειλεί καθαρά τον Κέι Νισικόρι, καθώς ο Ιάπωνας δείχνει να ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμούς που δυσχεραίνουν το έργο του, ενώ ο 29χρονος Ιταλός όταν έχει κέφια μπορεί να τα βάλει με τους καλύτερους.

 

 

Leave a reply