ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΡΟΤΖΕΡ!

Η ώρα για τον 8ο επίσημο αγώνα του Ρότζερ Φέντερερ έφτασε!!

Ο Ελβετός ρέκορτμαν μετά την επική κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν επιστρέφει σε ένα από τα αγαπημένα γήπεδα του στο τουρ,  αντιμετωπίζοντας (17:00 Ώρα Κύπρου, καιρού επιτρέποντος) το νο.1 παίκτη στη σχετική λίστα με τις περισσότερες ιδιορρυθμίες(!), Μπενουά Περ.

Ο Φέντερερ με 7 κατακτήσεις και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 47-5 όταν αγωνίζεται στο δεύτερο του σπίτι, όπως ο ίδιος συχνά αποκαλεί το κοσμποπολίτικο Εμιράτο, δεν έχει δώσει την ευκαιρία στο Γάλλο να κατακτήσει ούτε ένα σετ, στις τρεις φορές που έχουν αναμετρηθεί.

¨Μέχρι τον Απρίλιο θα μπορώ να κάνω μια σοβαρή εκτίμηση της γενικότερης κατάστασης, αφού προφανώς θα μπορώ να αξιολογήσω την πορεία μου και δια μέσου περισσότερων αγώνων. Πάντως, έχω δικαίωμα να ονειρεύομαι καθώς νιώθω καλά και συνεχίζω προσεκτικά μεν αλλά αισιόδοξα δε¨ κατέληξε ο 35χρονος Ελβετός, βάζοντας τέλος στις όποιες ψιθυρολογίες για την αγωνιστική του κατάσταση.

Το πρόγραμμα πάντως χρειάζεται να ¨τρέξει¨ σήμερα καθώς οι χθεσινοί προκριματικοί δεν κατόρθωσαν να ολοκληρωθούν.

Στα άλλα παιγνίδια της ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ με τον Κάρεν Κατσάνοβ, με τον Ισπανό να ψάχνει την  εκδίκηση από την περσινή του ήττα στη Βαρκελώνη, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο θα ανοίξουν οι βετεράνοι Φίλιπ Κολσράιμπερ και Ζιλ Μιούλερ με τον αριστερόχειρα Λουξεμβούργιο να παρουσιάζεται σε οριακά καλύτερη κατάσταση.

Το σημερινό πρόγραμμα στα μονά (κυρίως ταμπλό)

Centre Court (12:00 ¨Ωρα Κύπρου)

Φίλιπ Κολσράιμπερ- Ζιλ Μιούλερ

Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ-Κάρεν Κατσάνοβ (όχι πριν τις 14:00 Ώρα Κύπρου)

Ρότζερ Φέντερερ-Μπενουά Περ (όχι πριν τις 17:00 ¨Ωρα Κύπρου)

Μοχάμεντ Σαφγούατ vs. Γκαέλ Μονφίς

Court 1 

Μαρσέλ Γκρανογίερς- Γίρι Βέσελι(Όχι πριν τις 12:00 Ώρα Κύπρου)

Βίκτορ Τροίτσκι- Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπεθ