ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ..ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΑ!

Λίγες μόνο ώρες πρίν από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η παίκτρια που θα βρεθεί απέναντι στην Μαρία Σαραπόβα στα πλαίσια του πρώτου γύρου για το Porsche Grand Prix, πήρε θέση για την πολύκροτη υπόθεση των καρτών ελευθέρας συμμετοχής στην Ρωσίδα πρωταθλήτρια.

Η Ρομπέρτα Βίντσι δήλωσε ευθαρσώς την αντίθεσή της για τη χορήγηση των εν λόγω καρτών!

¨Είναι σπουδαία παίκτρια και δεν έχω τίποτα εναντίον της. Πλήρωσε για τα λάθη της. Μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το κάνει χωρίς καμιά βοήθεια¨ δήλωσε με σαφήνεια η 34χρονη Ιταλίδα.

Η Βίντσι ένωσε έτσι τη “φωνή” της με τις Καρολίν Βοζνιάκι, Ντομινίκα Τσιμπουλκόβα, Ανιέσκα Ραντβάνσκα και Μπάρμπορα Στρίτσοβα και την Αντζελίκ Κέρμπερ, οι οποίες μίλησαν ενάντια στη χορήγηση καρτών ελευθέρας συμμετοχής σε όσες επιστρέφουν από αποκλεισμό λόγω ντόπινγκ.

¨Γνωρίζω ότι η Σαράποβα είναι σημαντική για το τένις, για την WTA, για όλους. Είναι πολύ καλό άτομο, σπουδαία παίκτρια και σπουδαία πρωταθλήτρια, ωστόσο αυτή είναι η γνώμη μου” συμπλήρωσε η Βίντσι για να συνεχίσει με το αγωνιστικό μέρος: “Θα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ απέναντι στη Μαρία. Για μένα είναι ένα κανονικό τουρνουά. Έχω πραγματοποιήσει τη συνήθη προετοιμασία μου και θα παίξω το παιχνίδι, προσπαθώντας να παραμείνω συγκεντρωμένη¨

Η Ρομπέρτα Βίντσι κατανοεί ότι το κοινό στην Porsche Arena θα υποστηρίξει συντριπτικά την αντίπαλό της, ωστόσο θεωρεί ότι θα έχει στο πλευρό της τις υπόλοιπες συναδέλφους της.

Η Ιταλίδα έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Τρίτη στο κεντρικό court, ενώ η Σαραπόβα δε δικαιούται να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις πριν από την Τετάρτη.

¨Αυτή η επιφάνεια είναι πιο γρήγορη από τις συνηθισμένες επιφάνειες στο χώμα και αυτό ευνοεί το παιχνίδι μου. Θα προσπαθήσω να φέρω στο μυαλό μου τις ωραίες αναμνήσεις από την περσινή μου παρουσία στα προημιτελικά (φώτο) και να απολαύσω τον αγώνα. Πολύ πιθανόν να υπάρχει μεγάλη πίεση και για τις δύο μας¨ολοκλήρωσε η συμπαθής Ιταλίδα.

Leave a reply