ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ

Μίλος Ραόνιτς και Τζακ Σοκ έκλεισαν είσιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 25ης επετειακής έκδοσης του Delray Beach (22:00 Ώρα Κύπρου) μετά από πανομοιότυπες επιτυχίες επί των Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και Ντόναλντ Γιάνγκ αντίστοιχα.

Ο καναδός ¨μπόμπερ¨ ήταν απλά ένα κλικ πιο μπροστά από τον Αργεντίνο σταρ, ο οποίος ιπποτικά παραδέχθηκε λίγο αργότερα ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, απέχει όμως σε επιδόσεις από τους κορυφαίους και θα χρειαστεί επιπρόσθετος χρόνος για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο.

Αυτή θα είναι η 11η φορά που οι σπεσιαλίστες των σκληρών επιφανειών θα συναντηθούν, αλλά η πρώτη που θα προκύψει σε τελική φάση. Ο Ραόνιτς διαθέτει 8 νίκες, με όλες πάντως τις αναμετρήσεις τους να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Αυτή την εβδομάδα ανέβαζαν επίπεδο όσο προχωρούσαν στο τουρνουά και σήμερα αναμένεται άλλη μια οριακή μάχη, με τον Σοκ να διατηρεί τις δικές του ελπίδες σαν αουτσάιντερ, έχοντας σαν παρακαταθήκη την τελευταία τους συνάντηση στη πριν από 5 μήνες στη Σαγκάι, εκεί όπου έκανε την ολική ανατροπή μετά που είχε φιλοδωρηθεί με ένα μεγαλοπρεπές ¨bagel”!

Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή του Ραόνιτς στο τουρνουά, με τον Σοκ να διανύει τη καλύτερη του πορεία  στην 6η φορά που βρίσκεται στη Φλόριδα, επιστρέφοντας μετά το 2014.

Στο τελικό του διπλού (20:00 Ώρα Κύπρου) θα έχουμε μια ιδιαίτερα αμφίρροπη μονομαχία, ανάμεσα στους ιδιαίτερα ανεβασμένους Τριτ Χουέι και Μαξ Μίρνι, οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τους Λου και Πέις και θα αντιμετωπίσουν το επίσης έμπειρο δίδυμο των Ράβεν Κλάσεν και Ρατζίβ Ραμ, με τη πλάστιγγα να γέρνει ίσως οριακά υπέρ των Κλάσεν και Ραμ.

Photo credits: A.Patron