ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Οι τροπικές συνθήκες που επικρατούν παραδοσιακά στη Μαλαισία δεν επέτρεψαν μέχρι στιγμής την ομαλή έναρξη του τουρνουά της κατηγορίας WTA International στην Κουάλα Λουμπούρ. Το τουρνουά με νέο χορηγό μετά την αποχώρηση της BMW, φιλοδοξεί να προσελκύσει μεγαλύτερα ονόματα στο μέλλον, με “καπετάνιο¨ το Δανό επιχειρηματία Κελντ Κρίστιανσεν για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Μετά την διεξαγωγή των προκριματικών που διεξήχθει μετ’ εμποδίων το Σαββατοκυρίακο, ο καιρός δεν επέτρεψε στους αγώνες του πρώτου γύρου να εκκινήσουν κανονικά.

Μεγάλο όνομα στο τουρνουά η πρωταθλήτρια στο Ντουμπάι και υπερασπίστρια του τίτλου Ελίνα Σβιτόλινα, με την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο να επανέρχεται στην ενεργό δράση ούσα το νο.2

Πολύ καλή παρουσία θεωρείται αυτή της Αυστραλέζας Άσλι Μπάρτι η οποία ¨δοκίμασε¨τα γήπεδα το Σαββατοκυρίακο, διαγωνιζόμενη στα προκριματικά, δείχνοντας ότι μπορεί να είναι εκ των πρωταγωνιστών την εβδομάδα που θα διανύσουμε.

Στο ταμπλό βρίσκεται επίσης η πάντα επικίνδυνη Σουάι Πεγκ, ενώ η ιδιαίτερα ανεβασμένη Κιάγκ Γουάνγκ αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιφέρον του τρίτου τεταρτιμορίου παρεά με την Καρολίν Γκαρσία.

Οι αγώνες επανάρχισαν και πάλι στις 17:15 τοπική ώρα (11:15 Ώρα Κύπρου) με την ανάμετρηση της Ζαρίνα Ντίγιας και της Γινγκ-Γινγκ Ντουάν.

Οι σημερινοί προγραμματισμένοι αγώνες στο μονό

Centre Court (11:00 Ώρα Κύπρου)

Ζαρίνα Ντίγιας vs. Γιάνγκ Γιάνγκ Ντουάν

Σαισάι Ζένγκ ως Λιν Ζου

Τσάγλα Μπουγιουκακτσάι vs. Ρίζα Οζάκι

Court 1 (11:15 Ώρα Κύπρου)

Νάο Χιμπίνο vs. Μαρίνα Ζανέβσκα

Λέσλι Κερκόβε vs. Ελιζέ Μέρτενς

Κατερίνα Κοζλόβα vs. Κάι –Λιν Ζανγκ

Court 2 (11:15 Ώρα Κύπρου)

Σίλβια Σολέρ-Εσπινόζα vs. Σάρα Σορίμπες-Τόρμο

Ιρίνα Φαλκόνι- Άσλι Μπάρτι