ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ CRASH TESTS-VIDEOS

Οι δύο προημιτελικοί του WTA Premier Mandatory, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο στην ήδη εκπληκτική όπως προδιαγράφεται ημέρα στη Καλιφόρνια!

Στην πιο ποιοτική αναμέτρηση της ημέρας, Καρολίνα Πλίσκοβα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα συναντιούνται για 7η. Η 24χρονη Τσέχα θα τεθεί αντιμέτωπη με την  επιθετική φιλοσοφία της Ισπανίδας, η οποία παιγνίδι με παιγνίδι παρουσιάζεται καλύτερη. Η Πλίσκοβα έχει ¨πάρει¨ τον αέρα της περσινής θριαμβέυτριας στην πόλη του φωτός, καθώς έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες στις πιο γρήγορες επιφάνειες. Το νο.3 του κόσμου θα είναι το φαβορί, ωστόσο το ματς ενδέχεται να οδηγηθεί στο τρίτο σετ, καθώς οι δύο αθλήτριες παρουσιάζονται τεχνικά ισοδύναμες.

 

Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα συναντά την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στον έταιρο προημιτελικό με τις δύο παίκτριες να έχουν πρόσφατες μνήμες από την εύκολη νίκη της τελευταίας στη Μελβούρνη. Η ¨Νάστια¨ διαθέτει τα χτυπήματα και την ένταση για να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλο της, ωστόσο το κάπως πιο light πρόγραμμα της 31χρονης Γκραν Σλάμερ, να είναι το σημείο που θα δώσει το νικητή.

Στους αγώνες του διπλού οι Μπέτανι Μάτεκ Σαντς και Λούτσιε Σαφάρζοβα, θα έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στις κουρασμένες (και ίσως απογοητευμένες) Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και Κριστίνα Μλαντένοβιτς, ενώ η φορμαρισμένη Έλενα Βέσνινα θα ενώσει δυνάμεις με την Εκατερίνα Μακαρόβα σαν το μεγάλο φαβορί απέναντι στο δίδυμο έκπληξη των Σιούκο Αογιάμα και Ζαοσουάν Γιάνγκ.

Leave a reply