¨ΖΟΡΙΑ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡEΙΣ (VIDEO)

Μια στροφή πριν το τέλος στο γυναικείο τουρνουά στο Abierto Mexicano Telcel Open, με δύο πολύ οριακές ημιτελικές αναμετρήσεις. Τα νο.1 και 2 εξακολουθούν να παραμένουν στο κυνήγι του τέταρτου και δεύτερου τίτλου αντίστοιχα, με τις Μιργιάνα Λούτσιτς Μπαρόνι και Κριστίνα Μλαντένοβιτς να βρίσκονται ένα βήμα πριν την 4η αναμέτρηση τους, με την 34χρονη Μπαρόνι να έχει το πάνω χέρι μετά από τρεις αναμετρήσεις όλες στη χωμάτινη επιφάνεια. Για να φτάσουν όμως εκεί θα πρέπει να αποκλείσουν τις πολύ επικίνδυνες Λέσια Τσουρένκο και Κριστίνα Μακχέιλ αντίστοιχα.

Η Λούτσιτς-Μπαρόνι κέρδισε με πειστικό τρόπο τις Μπέντιτς και Παρμεντιέ πείθοντας για την οριστική αγωνιστική αναγέννηση που συνοδεύτικε με παρουσία στα ημιτελικά του Αυστραλιανού ΄Οπεν. Η Τσουρένκο είναι όμως σε φόρμα και είναι ικανή για να πετύχει τη 2η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η πιθανότητα τρίτου σετ πολύ πιθανή και ίσως η Τσουρένκο εκεί να έχει τα απαραίτητα αποθέματα για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Η 23χρονη Γαλλίδα αντιπαρήλθε τις κούρασης από το μαραθώνιο αγώνα απέναντι στην Χίδερ Γουότσον και κέρδισε δίκαια την Κίρστεν Φλίπκενς, η οποία πριν μας αποχαιρετήσει φρόντισε να μας χαρίσει το χθεσινό Shot of the day (video). Σημερινός αντίπαλος η Κριστίνα Μακχέιλ η οποία διατήρεισε το αγωνιστικό της επίπεδο και κέρδισε με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο τη Μόνικα Πούιγκ. Η Μακχέιλ κέρδισε την μοναδική τους αναμέτρηση πριν από τρια χρόνια σε αυτό το τουρνουά, ωστόσο σήμερα κυριαρχεί η αίσθηση ότι η ¨Κίκι¨θα είναι ένα βήμα μπροστά με το μεγάλο σερβίς και το τεράστιο φόρχαντ.

Στα ημιτελικά του διπλού οι έμπειρες Ντάρια Γιούρακ και Αναστασία Ροντιονόβα έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στις Ντέμι Σιούρς και Ρενάτα Βορασόβα, ενώ οι Αμερικανίδες Έιζια Μουχάμμαντ και Τέιλορ Τάουνσεντ (φώτο) έπεισαν με την επιβλητική τους νίκη επί των Ντάνκα Κόβινιτς και Αλίσια Ροζόλσκα και διατηρούν μεγάλες πιθανότητες να πάρουν το έταιρο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό απέναντι στο δίδυμο από την Λατινική Αμερική, Βερόνικα Σεπέδε Ρόιγκ και Μαριάνα Ντούκε Μαρίνο.